Home » , » Lirik Lagu Tarling Terpopuler Tahun Ini

Lirik Lagu Tarling Terpopuler Tahun Ini

Written By Novita on Wednesday, November 17, 2010 | 11:21 PM

Di bawah ini karena portal Cirebon lagi sedikit kekurangan bahasan akhir-akhir ini maka untuk mengisi kekosongan ini, portal Cirebon akan coba share beberapa lirik lagu organ tarling yang saat ini paling popular di seputaran Pantura. Lirik lagu ini mungkin akan diperbanyak seiring dengan perjalanannya, tapi untuk sementara Portal Cirebon baru bisa menshare lirik lagu dari penyanyi-penyanyi berikut ini: Dian sastra, Nunung Alvi, Wulan, dan Yoeshika Noviana. Semoga bermanfaat...

Keder Balike
dipopulerkan oleh: Dian Sastra

Kesiksa diri kula difitnah laki
nuduh kula nyeleweng karo tangga
Salah tanpa bukti kakang ngajari rabi

*Kegila-gila tingkah lakine kula
Durung gawe salah dilelara
Rusak jiwa raga
Laki ora setia

Kula karo laki
Emong gawe salah
Rumasa kula ora due wong tua

Dipegat ning laki
Sun keder balike
Beli due umah
Arep ngeprag ning sapa

Yen masih urip mimi lan mama
Beli mungkin sengsara

Back to *

Kesiksa diri kula difitnah laki
nuduh kula nyeleweng karo tangga
Salah tanpa bukti kakang ngajari rabi

Kegila-gila tingkah lakine kula
Durung gawe salah dilelara
Rusak jiwa raga
Laki ora setia

Ngadu Telu
Dipopulerkan oleh: Dian Sastra

Najan ngebakti ati sering nafsu
Sun due laki diwayu telu
Najan cukup harta lan benda
Rumah tangga kurang sempurna

*Ruwede alas durung sepira
Luwih riwede pikiran kula
Blenak temen ngelakoni wayuan
Lanang siji ganyang-ganyangan

Pengene wong wadon laki aja wayuan
Sebab wong wayuan gampang tukaran

Ana pribasane
Manuk puyuh dikandang
Nafsu wong diwayu
Rebutan lanang

Wadon telu diwayu
Kapan arep nganggure

Back to *

Najan ngebakti ati sering nafsu
Sun due laki diwayu telu
Najan cukup harta lan benda
Rumah tangga kurang sempurna

Kayu Mati Nempel Ning Kayu Urip
Dipopulerkan oleh: Dian Sastra

Lagi seneng-senenge
Lagi demen-demene
Wong tua ngalangi
Bloli bli ngerestoni

*Jarene kayu mati nempel ning kayu urip
Beli due galeng urip
Mama mimi ngumbangi
Harta sing didelengi

Kakang, oh sayang
Awak gering selalu mikiri sampean
Sayang, lunga mendi
Kula kang kepengen niburi

Mama, duh kejem temen
Kudu sepangkat
Kudu sepangkat, sederajat........

Back to *

Lagi seneng-senenge
Lagi demen-demene
Wong tua ngalangi
Bloli bli ngerestoni


Kesandung Cinta
Dipopulerkan oleh: Nunung Alvi

Kakang wis due rabi
kula wis due laki
Wong loro pada demene
Angel diilangakene

*Lamon wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamon pager doyong
Wis apa gebrage bae

Cinta bli disengaja
Sayang ora diundang
Ibarat wong kesandung
Wis pasti niba bli wurung

Sungguh ora disangka
Sungguh ora diduga
Sun bisa jatuh cinta
Karo wong due keluarga

Sun lagi gelap mata
Sun lagi kesandung cinta

Back to *

Kakang wis due rabi
kula wis due laki
Wong loro pada demene
Angel diilangakene



Diusir Laki
Dipopulerkan oleh: Wulan

Apa nasibe badan
Laki doyan demenan
Sekien kawin maning
Ning kula ora eling

*Kula kien diusir
Ning laki kongkon nyingkir
Megat tanpa lantaran
Beli eman keturunan

Spoken: Ya tuhan, kuataken iman kula
Ya Allah, jempe nok...

Kula pegat pisah
Warisan dipai bocah
Kejeme sampean
Ning badan kula jeh nyiksa
Karo anak sun bareng sengsara

Aduh, aduh mimi
Papagen kula iki
Sengsara ning dalan karo turunan kangelan
Anak nagis wis kepengen mangan

Tujuan balik ning wong tua
Sun lunga nangis kerasa payah

Back to *

Apa nasibe badan
Laki doyan demenan
Sekien kawin maning
Ning kula ora eling

Bawane Bocah
Dipopulerkan oleh: Yoshika Novania

Kaya ora biasane
Duh kakang sejen sifate
Rumah tangga tetaunan
Bisane gawe lantaran

*Apa wis ora kelingan
Janji penganten anyaran
Aja gawe kaminanom
Ning kula wis wani nuduh

Kakang aja keterlaluan
Kula wis due kandungan
Melasa karo si jabang

Pasrah bokat bawane bocah
Najan lara kesiksa bagen kula sing ngalah
Ati kula nrima yen kakang jarang ning uma
Jalukane batin asal aja kawin maning

Backt to *

Kaya ora biasane
Duh kakang sejen sifate
Rumah tangga tetaunan
Bisane gawe lantaran


Jimate Wong Lanang
Dipopulerkan oleh: Yoshika Novania

Lara yen jodoh ora kelakon
Rasa getun ning ati kelawon-lawon
Senajane kien kakang due rabi
Angger demen sampe kula due laki

*Tobat sesambat kula beli kuat
Perasaan batin kaya dikemat
Najan kemat dudu kemat jaran guyang
Sun kedanan kenang jimate wong lanang

Keduhung bengen ngupai
Kien akhire ngianati

Apa memang klalen janji
Apa sih wedi ning rabi
Sekien cintane makruh
Ning kula wis ora butuh

Back to *

Lara yen jodoh ora kelakon
Rasa getun ning ati kelawon-lawon
Senajane kien kakang due rabi
Angger demen sampe kula due laki.
Share this article :

0 comments:

 
Support : Budaya Nusantara | Kotak Bumbu | Kunci Finansial
Copyright © 2013. Portal Cirebon - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger