Home » , » Lirik Lagu Warung Pojok dan Jahe Laos

Lirik Lagu Warung Pojok dan Jahe Laos

Written By Novita Anggraeni on Thursday, October 22, 2009 | 1:55 PM

Untuk sedikit bernostalgia di bawah ini saya publish lirik dari dua lagu yaitu Warung Pojok dan Jahe Laos yang sekarang telah menjadi lagu klasik dan sangat identik dengan kota Cirebon.

Ini dia lirik lagunya dan semoga mampu membawa anda jadi kian mencintai kota Cirebon...

Kembang Jahe Laos
Cipt. NN

Kembang jahe laos oli tuku larang larang
Kembang jahe laos oli tuku larang larang
Larang larang sepirane asal rujuk wong tuwane

Kembang cicilingkong kembu cilik wadah bangkong
Kembang cicilingkong kembu cilik wadah bangkong
Lagi cilik dibopong-bopong barang gede digawa uwong

Kembang kembang palem tengahe kembang melati
Kembang kembang palem tengahe kembang melati
Yen gelem ngomonga gelem aja gawe lara ati


Warung Pojok
Cipt. Abdul Ajib

Akeh wong padha kedanan masakan,
akeh wong padha kelingan pelayan
Ora klalen kesopanan ning sekabeh lelangganan

Yen balik tas jalan-jalan mingguan
mumpung bae tas gajian kaulan
Warung Pojok go ampiran etung-etung ke kenalan
Tobat dhendhenge emi rebuse,
Sega gorenge dhaginge gedhe gedhe

Adhuh kopie, tobat bukete
Adhuh manise persis kaya pelayane
Pura-pura mata mlirik meng dhuwur
padhahal ati ketarik lan ngawur
Nginum kopi mencok nyembur kesebab
nyasar meng cungur
Tobat dhendhenge emi rebuse
Sega gorenge dhaginge gedhe gedhe
Adhuh kopie tobat bukete
Adhuh manise persis kaya pelayane.
Share this article :

0 comments:

 
Support : Budaya Nusantara | Kotak Bumbu | Kunci Finansial
Copyright © 2013. Portal Cirebon - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger